Ahad, 8 Mei 2011

Selamat Hari Ibu

Selamat Hari Ibu/Mak/Mummy/Umi/Bonda/Mama n whatever arr as long as Wanita yang penah mengandung kan anaknyer sama ada masih idup atau pun tak..Kalu nak diikutkan hari-hari hari ibu..tapi nak kasik special skit boh arr minggu pertama alam bulan May...
Jangan kau tanya aku bila...Nanti dah sampai takdirnya insyaALLAH but jangan korang lupa wish kat aku lak..
Kepada anak-anak diluar sana bila wish tue tolong arr jangan wish lagi-lagu yang tangkap leleh..pleas arr korang...
aku sokong sangat ngn matlufthi kat blog dia..Video contoh seperti dibawah...klu boleh kasik la lagu yang menghiburkan,,tak semestinya lagu sedih nak bgi ibu kita rasa sayu ..Just said "I LOVE U MUM" rasanya dah ok kot tuk buat mereka tersa dihargai..Dan yang lebih bagus...KOrang bagi Gelang Emas ker Duit ker...lagi best!!!
video

Tiada ulasan:

Catat Ulasan